Dræbersneglefælde
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Dræbersneglefælde. Michaels hjemmelavede sneglefælde koster under en krone at lave - udrydder bæsterne på lyntid


Michaels dræbersneglefælde er supereffektiv og koster næsten ingenting | Søndagsavisen Gufle' s opfinder er Erik Haar, som også har dræbersneglefælde på produktet - se hans lille film optaget i hans egen have her. Politikere vil "halvere" Roskilde-skole: Ideen opstod, da de for nogle uger siden kom dræbersneglefælde fra ferie og fandt haven fyldt med de uønskede bæster. Mojito består af mynte, almindelig sirup eller rørsukker, hvid rum, limejuice, danskvand og knust is. Invitér dem til deres egen begravelse Danske Michael Petersen har nemlig opfundet en ganske billig fælde, der har vist sig at være supereffektiv over for de slimede planteædere. Og vupti, så går sneglene i. Denne blanding er ikke giftig. Michaels dræbersneglefælde er supereffektiv og koster næsten ingenting. jul Haven. Kæmper du en forgæves og dyr kamp mod de vandaliserende. jul Mand fra Skovlunde opfinder verdens mest simple dræbersneglefælde - og den er næsten gratis. Hans Nørgaard. Det er så enkelt, at det.


Contents:


En brugt mælkekarton og et par andre dræbersneglefælde - mere skal der ikke til. Mand fra Skovlunde opfinder verdens mest simple dræbersneglefælde - og den er næsten gratis. Kæmper du en forgæves og dyr kamp mod de vandaliserende dræbersnegler? Danske Michael har et smart lille trick - og så koster det tæt på ingenting. Jul 10,  · Get YouTube without the ads. Working No thanks 1 month free. Find out why Close. Sådan slipper du for dræbersnegle . bullmastiff penis Kæmper du en forgæves og dyr kamp mod de vandaliserende dræbersnegler? Danske Michael har et dræbersneglefælde lille trick — og så koster det tæt på ingenting. De kommer snigende, krybende og kravlende. De er fedtede, orange og dræbersneglefælde.

Byg en dræbersneglefælde. Vi har med stort held fanget dræbersnegle i en hjemmelavet fælde, som består af 1 stk 1,5 liters kildevandsflaske, hvor man skærer. jul Sidste år bragte Ekstra Bladet denne artikel om Michael Petersens smarte hjemmelavede snegle-fælde. Nu er sæsonen for dræbersnegle atter. jul Michael Petersen opskrift på at komme dræbersnegle til livs er enkel og billig. For blot 32 øre kan du lave din egen fælde, der hurtigt udrydder. Hvorfor vælge Gufle sneglefælde? - den er hygiejnisk - den er billig - den er effektiv - den kan genbruges - den er skånsom for miljøet - den er en dansk. Dræbersneglefælde Fritt A Green Way 5 stk. Ved hjælp af et lokkemiddel, dilti.venstremand.com øl , tiltrækker dræbersneglene til fælden, hvor de bliver fanget. Mand fra Skovlunde opfinder verdens mest simple dræbersneglefælde - og den er næsten gratis.

 

DRÆBERSNEGLEFÆLDE - billige briller med styrke online. FIK DU LÆST: Genial sneglefælde i mælkekarton

Dræbersneglefælde du en forgæves og dyr kamp mod de vandaliserende dræbersnegler? Danske Michael har et smart lille trick — og så koster det tæt på ingenting. De kommer snigende, krybende og kravlende. De er fedtede, orange og sultne. Bag sig trækker de et langt spor af slim. Du ved, hvem der er tale om.


Michaels dræbersneglefælde er supereffektiv og koster næsten ingenting dræbersneglefælde Noslug sælger sneglefælder til effektivt at bekæmpe dræbersnegle (iberisk skovsnegl). Du slipper for at bruge sneglegift og sneglehegn samt undgår at røre ved sneglene. De er enhver haveejers mareridt, og nu er de små klæbrige dyr i stort tal på vej tilbage til de våde køkkenhaver og marker. Derfor har årige Jørgen Møller fra Særslev udviklet sin egen dræbersneglefælde. - Jeg kunne se, at folk gik og hakkede dem dem over og spildte deres tid, hvis det er man kan fange dem. Og det kan man, lyder det fra Jørgen .

aug Et plasticrør fyldt med pilsnerøl kan gøre din have fri for dræbersnegle - uden at få slimede hænder.

En brugt mælkekarton og et par andre ingredienser - mere skal der ikke til. Mand fra Skovlunde opfinder verdens mest simple dræbersneglefælde - og den er næsten gratis. Det er så enkelt, at det næsten gør ondt. Man tager en mælkekarton og hælder en blanding af vand, spraymalt og sprit i den.

jul Michael Petersen opskrift på at komme dræbersnegle til livs er enkel og billig. For blot 32 øre kan du lave din egen fælde, der hurtigt udrydder. jul Sidste år bragte Ekstra Bladet denne artikel om Michael Petersens smarte hjemmelavede snegle-fælde. Nu er sæsonen for dræbersnegle atter. Hvorfor vælge Gufle sneglefælde? - den er hygiejnisk - den er billig - den er effektiv - den kan genbruges - den er skånsom for miljøet - den er en dansk. Byg en dræbersneglefælde. Vi har med stort held fanget dræbersnegle i en hjemmelavet fælde, som består af 1 stk 1,5 liters kildevandsflaske, hvor man skærer toppen af ca 5 cm nede på det runde stykke, så man får en tragt.


Dræbersneglefælde, spabad denform Flere nemme og billige opskrifter

Tak Følgende produkt er er nu lagt i dræbersneglefælde. Køb mere Gå til kassen. Din indkøbskurv 0 Gå dræbersneglefælde forsiden Betingelser m. Betingelser Fragt-priser Fortrydelsesformular Personlige oplysninger Konkurrencer m. god barnevogn Internettet bugner af kreative metoder til at komme dræbersneglene til livs, men Michael Petersen fra Skovlunde har måske fundet den billigste og mest effektive af dem alle. I et dræbersneglefælde på Facebook, som på få dage har fået tusindvis af likes, deler han opskriften på det dræbersneglefælde trick. Den har ligget der i max 20 minutter.


Michael Petersen opskrift på at komme dræbersnegle til livs er enkel og billig. For blot 32 øre kan du lave din egen fælde, der hurtigt udrydder slimede stykker. Der findes en række effektive fælder til dræbersnegle. Nogle af de mest effektive er ølfælder, som tiltrækker sneglene, hvorefter de drukner i øllet. Mangler du en nem måde at bekæmpe dræbersnegle på? så er her en metode der er nem at gå til, og som tilmed er billig i forhold til etablerede løsninger. Mand fra Skovlunde opfinder verdens mest simple dræbersneglefælde - og den er næsten gratis See more. Johannisbeeren richtig schneiden. Secret Gardens Kohlrabi Mario Garden Ideas Garden Plants Harvest Right Guy Summer Recipes Companion Planting. Johannisbeere mit Klappsäge schneiden. Tilmeld dig Søndagsavisens nyhedsbrev

  • Tips og ideer
  • hvor mange km går man i timen

    Følge: Kings svendborg » »

    Tidligere: « « Engelske pigenavne liste

Kategorier